Koroton Pikavippi

lainaa ilman korkoa

Moni ei ole vielä tietoinen, että nykyään on vuonna 2017 mahdollista saada tietyistä vippifirmoista jopa aivan täysin ilmainen vippi. Tämä pikavippi on tarjolla uusille lainaajille, ja sen saaminen ei ole sen vaikeampaa kuin vipin saaminen heiltä muutenkaan. Koska nämä tarjoukset voivat kuullostaa joidenkin korviin jopa liian hyviltä ollakseen totta, ovat monet hyvin epäuskoisia näitä tarjouksia kohtaan.

Vaikka nämä voivat kuullostaa uskomattoman hyviltä tarjouksilta, ovat ne aivan tosia ja aitoja. Ensilainaajat voivat monestakin paikkaa saada ensimmäisen lainansa täysin ilmaiseksi, ilman mitään korkoja tai muita nostokuluja. Tämä tuote onkin eräänlainen asiakkaiden houkuttelutuote, jonka tarkoitus on saada uusia asiakkaita ja lainaajia ovista sisään. Tämän takia se on niin uskomattoman kova tarjous, mutta silti se toimii aivan niin kuin luvataan.

Vaikka monet ovat hieman epäileviä näiden tarjousten suhteen, ei niitä kannata turhaan pelätä, sillä ne on ihan oikeita ja toimivia tarjouksia. Valitset vain jonkun paikan, joka on oikeasti luotettava, ja sinulla ei ole mitään pelättävää. Päinvastoin, sinulla on paljon voitettavaa, kun otat tälläisen lainan josta ei tarvitse maksaa sentin vertaa koskaan. Ja jos otat näitä lainoja eri paikoista, voit saada tällä hetkellä 2017 ainakin 4 tälläistä ilmaista lainaa, ilman että sinun täytyy maksaa niistä yhtään mitään. Ei hullumpi tarjous!

Tällä hetkellä tälläisiä korottomia pikavippejä tarjoavat ainakin seuraavat 4 yritystä:

  1. Ferratum
  2. Vivus
  3. Vikinglaina (18v tervetulleita)
  4. Suomilimiitti

Suomilimiitillä tarjous on suurin, jopa 1000 euroa ilmaiseksi seuraavan kuun viimeisenn päivään saakka. Jos siis otat lainan vaikka helmikuun 1. päivä, on sinulla käytännössä maksuaikaa lähes 60 päivän ajan. Ja helmikuu on vielä lyhyt kuukausi!

Jos olet siis uusi asiakas ylläoleviin paikkoihin, kannattaa lainaaminen aloittaa sieltä. Se on edullisin ja helppo tapa saada rahaa todella halvalla, ja jopa yllättävän suuria summia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *