Miten haetaan pikavippi pankkitunnuksilla?

vippiä pankkitunnukset

Pikavippiä voi hakea pikalainapalveluiden kautta joko tekstiviestillä tai netissä verkkohakemuksella. Pääsääntöisesti ensimmäinen pikavippi haetaan aina pankkitunnuksilla, koska tämä on luotettava ja turvallinen tapa tunnistautua järjestelmään. Tunnistautumalla järjestelmään lainanhakija saa henkilökohtaisen PIN -koodin, jota hän voi käyttää jatkossa hakiessaan samasta palvelusta esimerkiksi tekstarivippiä. Jos lainanhakijan yhteys- tai muut tiedot muuttuvat, tulee hänen tunnistautua verkkopankkitunnuksilla uudelleen.

Pikalainan hakeminen pankkitunnuksilla on turvallista, koska järjestelmä on suojattu SSL -tekniikalla. SSL -tekniikan avulla hakijan henkilökohtaiset tiedot eivät ole missään vaiheessa vaarassa joutua ulkopuolisten käsiin. Lainan hakija voi turvallisin mielin hakea pikavippiä pankkitunnuksilla, koska se on aivan normaali ja turvallinen tapa hakea lainaa.

Pankkitunnuksilla tunnistautuminen on lainanhakijalle ilmaista, ja jos vippi haetaan verkkohakemuksella säästyy myös tekstiviestihakemuksesta koituvat tekstiviestikulut. Lainanhakijoille, joilla on prepaid liittymä eli toisin sanoen eivät omista omiin nimiin rekisteröityä puhelinliittymää, on verkkopankkitunnuksilla tunnistautuminen ja verkkohakemus ainoa vaihtoehto hakea vippiä.

Yleensä nykyään 2017 tarvitaan lähes jokaisessa vippifirmassa omalla nimellä olevat pankkitunnukset, koska se on ainoa käytettävissä oleva keino tunnistautua palveluun. Tämän takia jos sinulla ei sattumoisin ole näitä tunnuksia, kannattaa ne muutenkin elämän kannalta hankkia mahdollisimman nopeasti, mutta myös vippien hakemisen kannalta. Ilman niitä on mahdollista vippiä saada, mutta koko hakuprosessi on huomattavasti työläämpi ja vie paljon enemmän aikaa kuin pankkitunnusten kautta.

Tämän takia suosittelen pankkitunnukset hankkimaan, vaikka olisikin mahdollista saada lainaa ilman niitä tietyistä paikoista. Se on vain niin paljon helpompaa tunnusten avulla, kuin yrittää hakea lainaa ja osoittaa henkilöllisyyttänsä jotakin muuta keinoa käyttäen. Ne ovat haastavia, ja vaativat paljon aikaa ja vaivaa. Ei kannata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *